Permanentais meikaps
2026-04-30
Rīga
€ 100 135
PieteiktiesSveikas! Mans stāsts šāds. Staigāju 3 gadus ar savu dabīgo TUMŠO matu krāsu. Pavasarī sāku apsvērt domu, kā vēlos ko gaišu.. varbūt pavisam blondai būtu pārāk ekstrēmi, bet ombre būtu pašā laikā. Mazliet papētot, biju gatava, ka noteikti man ar vienu reizi pie frizieres būs par maz.. paskatījos savā pilsētā sludinājumus, atradu frizierīti, kurai likās “ok” darbi. Uzrakstīju vēstuli, teicu, ka esmu gatava iet vairākas reizes, lai tik ir smuki. Uz to vińa atbildēja, ka iespējams pietiks ar vienu reizi. Pienāk tā diena, sēžos krēslā, balinos, tonējos.. viss it kā ok, priecājamies abas ar frizieri par to , cik mani mati gaiši izbalinājušies... vienīgi tā pāreja tāda dzeltenīga... sarunājam ka vajadzēs vēl vienu reizi, uzlikt škipsnas uz tās pārejas... es priecīga par to, ka man piestāv gaišais tonis.. redzu nepilnības, bet uzticos frizierei un ceru uz to otru reizi.. jo gribās jau pa smuko taču.. pienāk otrā reiz pēc nepilnām divām nedēłām.. sēžos krēslā, balinos, tonējos.. tik un tā redzamas dzeltenās pārejas... runājam , domājam, ko varētu lietas labā darīt, jo vainīgi laikam mani tumšie mati( tā nu es spriedu, frizierīte ar īsti neko nemācēja teikt) es sāku pati domāt, ka izlabot varētu vienīgi ar škipsnām pa virsu, kas mani beigās tomēr padarītu par kārtīgu blondīni( protams, nolēmām to darīt, ātrākais pēc mēneša, lai mati kaut nedaudz paspētu atkopties) nu domādama, ka mana lielākā bēda ir dzeltena pāreja, pārrodos mājās.. sāku pētīt savu galvas rotu spogulī no VISĀM pusēm... un liels bija mans pārsteigums par to, ko es tur ieraudzīju. Galīgi nedabīga ombre pāreja, gandrīz taisna līnija galvas vidu..otrajā reizē varētu teikt, ka viss tas gaišais bija pacelts uz augšu, nevis izlabota pāreja.. nezinu, ko man darīt.. cilvēkos iet ar tādiem matiem kauns.(pagaidām likšu”ponijā” vai mēgināšu skrullēt :/). frizierīte bija baigi feina... liela nauda atdota, gaišais man patīk kā izskatās.būtu žēl vnk nokrāsot tumšus.... pagaidām tāpat neko nevar darīt, jo varu palikt bez matiem.. ceru uz kādu pieredzējušu vai profesionālu viedokli.. ieteikumu.. varbūt kādam gadījies līdzīgi? Kā rīkoties tālāk? Škipsnas? Vai var to ombre izlabot? Nedarīt neko? Help!!
Nja, pāreja diemžēl sanākusi neveiksmīga. Varbūt pārkrāsot uz tumšo? Vai tiešām šķipsnas?..neesmu gan eksperte. Ko friziere saka par šo fail?
Frizierei tas likam neškiet kā fail, dienžēl.. kā jau rakstīju, būtu łoooooti žēl vnk nokrāsot tumšus, jo pirms tam man bija dabīgi tumši gari mati.. esmu vinjus izbalinajusi(tatad kartigi pabojajusi) un atdevusi diezgan naudu.. tiešām būtu łoti žēl tagad vnk. Iet pāri ar tumšo krāsu. Tieši tādēł šeit uzrakstīju, cerībā, ka kāds eksperts zinās kā un ko varētu izdarīt..
Paldies, uzrakstīju meistarei.. gaidīšu atbildi
Nu ši tiešām ir riktīga ombre. :D Iespejams, ka meistare tiešām nesaskata nekādu problēmu, jo viņas skatījumā tā arī ir jābūt. Visticamāk tu vēlējies sombre vai balayage. Taka problēma būs termini.
Nesanāk pievienot foto, bet ierakstot google meklētājā "ombre sombre balayage" pie foto var ļoti labi saprast atšķirību... un tad arī izlemt, ko tieši gribēji.
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.