Sauciens pēc palīdzības

Labdien!

Man ir ļoti, ļoti vajadzīga meistaru / zinošu cilvēku palīdzība.

Ir notikusi diezgan liela problēma. Aizgāju pie meistares, prasīju long layers. Visu izrunājām. Griezums aizńēma 3 h. Visu griešanas laiku man viņa teica ka šī ir laba izvēle, viss būs super, noteikti nenožēlošu itin neko!! 

Nākamajā dienā izmazgāju matus , lai varētu paskatītites kārtīgi uz to griezumu, kad visas putas, lokas ir izmazgātas ārā.  Paskatījos,,,, ĀRPRĀTS KAS IR IZDARĪTS!! Pievienoju arī foto. Tur nav nekādas pakāpes bet gan šausmu lietas ir notikušas. Izraudājos pamatīgi par šo. Aizkrēju pie citas meistares pie mājas frizētavā. To bļodu kas ir uz galvas veiksmīgi noslēpa, bet griezums pats par sevi ir neglīts un nepiemērots. Šodien nomērīju to pēdējo pakāpi nu līdz zodam ir!! Plānoju izaudzēt līdz pleciem to pakāpi un griezt visus matus līdz pleciem. Ko es gribu jautāt? Mana matu struktūra ir biezi mati, ar tendenci izskatīties no dabas bojāti un sausi, bet patiesībā viņi tādi nav. Karstumu sen vairs nelietoju un nekrāsoju matus. Viļņaini mati, saspurojas u  sapūkojas kad tiek ķemmēti. 

Esmu pieļāvusi lielu kļūdu attiecībā ar saviem matiem.

Esmu noskatījusi šo Lauren Conrad bob griezumu, kad tā pakāpe ataugs līdz pleciem. Palasīju viņas padomus, viņa raksta, ka šis bobs esot ļoti nedaudz priekšā garāks. (Slightly angled) Un man gribētos zināt vai es varu tādu griezt ( pēc kādiem 3 mēnešiem) uz savas matu struktūras. Es ļoti negribu pieļaut vēl kļūdu, jo mani mati ir vienkārši nesaprotami. Plānoju nogriezt un audzēt pa jaunam. Tāpēc prasu par šo bob. Ārprāts kā man ir izcūkoti mati! 

Pievienoju arī bildi kā izskatījās nākamajā dienā pēc mazgāšanas un Lauren Conrad bob griezumu 

Izveidots: 15.09.2018. 16:45 | Skatījumi: 1103

Vai manu matu bilde nemaz neielikās. Ielikšu šeit 

15.09.2018. 16:46

Maigi sakot dīvains griezums... tā pakāpe tiešām ir galīgi neveiksmīga :( Droši vien jāataudzē un jāgriež līdz tai šausmīgai pakāpei. Kas par meistari?

15.09.2018. 19:51

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Ienākt