Meistars atsaka klientam

Dāmas, sveikas! Vēlējos uzzināt Jūsu domas, viedokļus. Sakiet, Jūs izvērtējat to, kas pie Jums piesakās? ( Respektīvi- ir svarīga facebook vai citu sociālo tīklu lapa, pēc kura spriest par klientu?) Man ir sekojoša situācija- labu laiku neesmu sociālajos tīklos, un sazinos tikai ar whatsapp, viber un sms/zvani. Pienāk brīdis, kad uz svarīgu pasākumu jāmeklē meistare. Loģiski- primāri vados pēc paziņu, draudzeņu ieteikumiem. Pēc ieteikuma, par cik nav sava fb akkaunta, lūdzu rakstīt no draudzenes profila, ko viņa neizmanto. Meistarei atklāti uzrakstu ka esmu cita persona , pasakot savus īstos datus. Meistarei zināmas vismaz 2 meitenes- mana kolēģe un bijušā kursabiedrene, kuras var apstiprināt, ka esmu īsta persoba... bet man atsaka un nobloķē! Saprotu, ka katrs izvēlas ar ko strādāt, bet šis gadījums sabojāja manu dienu... Ko Jūs domàjat par šo. Vai tad, ja neesmu sociàlajos tīklos- es neesmu tiesīga tikt pie meistara? 

Создано: 05.08.2018. 16:53 | Просмотров: 1289

Domāju caur skaistumnīcu problēmai tāpēc nevajadzētu būt, lai sazinātos ar meistariem, jo katrs var izveidot savu profilu neesot FB:) Bet, jā, nepatīkami un tomēr meistars var atteikt sev pašam zināmu iemeslu dēļ...

06.08.2018. 10:04

Добавить ответ

Для того чтобы добавить ответ, Зарегистрируйся или войди в систему.

Регистрироваться Войти