Studēt kosmetoloģiju - skaistumkopšanu?

Labdien! Iesakiet, kur studēt skaistumkopšanu - kosmētķa profesiju? Kā ar maksu? Un kuras skolas skaitās labākās?

Создано: 03.08.2018. 10:24 | Просмотров: 1426

Es mācījos Skaistuma skolā, bez med. priekšzināsanām. Cena bija 540eiro. Piecu mēnešu kurss sākot ar anatomiju, beidzot ar sejas masāžām un make-up. Nestrādāju gan šajā sfērā, bet domāju, lai strādātu salonā, nepieciešama ilgāka apmācība. Varbūt kļūdos?! 

Gribētu dzirdēt citu viedokļus.

03.08.2018. 18:32

hei

05.08.2018. 23:12

šogad neaspēju iestāties, bet domāju uz nākošo gadu.. Rigas stila un modes koledza.. 2 gadi.. Ko tu par to doma?

05.08.2018. 23:14

Ja tiešām gribi strādāt salonā vai savā privātpraksē, tad jāizvēlas ko nopietnu. Ir jāapgūst gan anatomija un fizioloģija, gan citas nopietnas lietas. Lai man piedod dāmas, kas beigušas vienkāršus kursus, es viņas īsti neuztveru nopietni, jo ir daudz tādu personāžu, kas reāli bojā kosmētiķa tēlu kā tādu... Ieteiktu izvēlēties CIDESCO Rīgas kosmētikas skolu vai Kosmetoloģijas koledžu. Esmu dzidējusi ari labas atsauksmes par skolu Jūrmalā. Par šī brīža cenām nepateikšu. Kad pati mācījos, tad jau bija iespaidīgs cipars.

13.08.2018. 10:03

Paldies par ieteikumiem, būs par ko padomāt!

19.08.2018. 11:15

Добавить ответ

Для того чтобы добавить ответ, Зарегистрируйся или войди в систему.

Регистрироваться Войти